Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
التسجيل
النتائج 1 إلى 8 من 8

مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

هذا الموضوع : مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !! داخل مايا | Autodesk Mayaالتابع الي قسم البعد الثالث | 3D Programs : بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا قمت بتزيل البرنامج وبعد اتباع الخطوات وتنصيب البرنامج شغلت البرنامج ...

  1. #1
    مصمم جديد

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    معدل تقييم المستوى
    0

    Post مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

    بسم الله الرحمن الرحيم
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    انا قمت بتزيل البرنامج

    وبعد اتباع الخطوات وتنصيب البرنامج

    شغلت البرنامج وطلعت الواجهة التشغيلية ( الحمراء ) ثم اختفت

    يا ريت يكون حل
    مع العلم اني قمت بإزالة البرنامج بواسطة ( Total Uninstall 5 ) ونصبته كمان مرة ولكن لا جدوى


  2. #2
    الصورة الرمزية donjwan88
    مصمم مجتهد

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Feb 2007
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    658
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    الصور
    30
    معدل تقييم المستوى
    26

    رد: مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

    اخي العزيز مكن تقولي انت عندك ويندوز اية بالظبط هل هو سرفس كام بالظبط

    وممكن تقولي على نوع كارت الشاشة بتاعك وهل هو داخلي او خارجي

    علشان بس نقدر نحدد المشكلة فين بالظبط



    من قال سبحان الله وبحمده ( 100 ) مرة في يوم غفرت كل ذنوبه
    وإن كانت مثل زبد البحر

    ألا أدلك على كلمة تقولها بدقيقة واحدة فقط تحصل بها على اكثر من ( 100.000.000.000 ) حسنة ( مائة مليار حسنة ) بل أكثر والله يضاعف لمن يشاء فقد قال ارسول صلى الله عليه وسلم في حديثه ( من قال أستغفر الله العظيم التواب الرحيم لذنبي وللمسلمين والمسلمات والمؤمنين والمؤمنات الأحياء منهم والأموات إلى يوم الدين كتب له بكل مؤمن ومؤمنة حسنة )

  3. #3
    مصمم جديد

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    معدل تقييم المستوى
    0

    Post رد: مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

    اخي الويندوز عندي Sp3 / service pack 3 XP

    اما كرت الشاشة داخلي بمساحة 1024 ميجا ( Intel R G41 Express Chipset )

  4. #4
    مصمم جديد

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!


  5. #5
    مصمم مشارك

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    الدولة
    El Mohandseen
    المشاركات
    111
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    معدل تقييم المستوى
    13

    رد: مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

    نفس المشكله عندي فينيش وشغل المايا مفيش مايا
    ان شاء الله حد هايرد علينا ...... ولو محدش رد هاجبهالك ان شاء الله
    اللهم اغفر للمؤمنين والمؤمنات
    بكره هايكون احسن مادام تعبت النهارده

  6. #6
    الصورة الرمزية _MOHAMED_
    مصمم جديد

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    الدولة
    GAZA
    المشاركات
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

    في أول مشاركة لإلي في المنتدي الرائع

    وفي قسم المايا ...


    معظم مشاكل المايا بتكون مع كرت الشبكة

    فإما بيكون عندك كرتين شبكة ( ممكن ( LAN ) و ممكن ويرليس وممكن ال 2 معا

    فإنت مجبر تتماشي مع واحد

    ولنفرض انو كرت شبكة واحد بيكون مش مفعل .. أو معموله ديسبل

    هان ما بتظهر الواجهة الحمراء لكن ممكن

    نظام التشغيل والبرامج ما إلهم أي علاقة

    أنا بعمل علي المايا من فترة ... لكن لما بديت استغرق تشغيل البرنامج مني اسبوع

    بسبب انو كان الابتوب فيه كرتين شبكة

    تحياتي

    وإذا زبط الموضوع بلغ عشان اتأكد المعلومة
    وإن لأ برضو بلغ عشان نوجد حل


  7. #7
    مصمم مشارك

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Sep 2008
    الدولة
    El Mohandseen
    المشاركات
    111
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    معدل تقييم المستوى
    13

    رد: مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

    عملت كل اللي في الشرح للتسطيب وبرده مفيش اسطتبت. اسف لكن فعلا محصلش تغيير وجبرت الخطوات بالكامل كذا مره.

  8. #8
    مصمم جديد

    الحالة
    غير متصل
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    المشاركات
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكلة عندما اشغل المايا بعد التنصيب يختفي !!

    اختفاء المايا يعود يعود الى ضعف في كرت الشاشة لذلك عليك باستبدالها ولاحظ ان المايا لن يختفي


 

 

المواضيع المتشابهه

  1. مشكلة فى التنصيب ارجو المساعده
    بواسطة amrfikry في المنتدى Autodesk AutoCad
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 18 / 02 / 2011, 40 : 04 AM
  2. مشكلة في التنصيب
    بواسطة الخياط في المنتدى السينما فوردي | Cinema4D
    مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 12 / 11 / 2009, 40 : 10 AM
  3. modo 401 >>> مشكلة في التنصيب .. ( صورة )
    بواسطة alkanmi في المنتدى Other 3D Programs
    مشاركات: 5
    آخر مشاركة: 20 / 10 / 2009, 39 : 12 AM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  
الساعة الآن 48 : 05 PM
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO